Blog

DW: Viitoarea “Mutti” ar putea fi bărbătească. Dar cum vor fi Germania și Europa? Cancelara are șanse mari să fie bărbătească: noul lider al CDU e Armin Laschet…
Murat Iusuf, Muftiul Cultului Musulman din România: “Eu i-aș îndemna pe credincioși să vadă aceste vaccinuri ca o minune de la bunul Dumnezeu”…
Oare arestarea lui Navalnîi va duce la o revoltă populară de genul celei din Belarus sau populația Rusiei va rămâne indiferentă? Potrivit observațiilor pe tema rolului populației sub regimul președintelui rus Vladimir Putin, reiese că, în prezent, sunt puține dovezi din care să reiasă că va izbucni o revoltă.
Parlamentarii europeni se declară “extrem de îngrijorați” de arestarea opozantului rus Alexei Navalnîi, imediat după revenirea sa în țară, și cer autorităților ruse eliberarea imediată a acestuia, precum și a susținătorilor săi arestați, și garantarea că drepturile acestora sunt pe deplin respectate, se arată într-un comunicat difuzat luni.
Camerele de monitorizare a faunei din Munții Apuseni au înregistrat imagini cu numeroase ciute care se joacă în zăpadă. Printre animale își face apariția și un cerb tânăr care participă la distracția de sezon, potrivit Mediafax. Filmarea a fost realizată într-o pădure din Parcul Natural Apuseni.
Una dintre fântânile arteziene de la Piața Unirii din București se dovedește a fi o capcană pentru șoferi.
Primarul general al Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat luni seară, la Digi24, că în 15-20% dintre blocurile bucureştene furnizarea agentului termic se realizează sub parametri şi că Termoenergetica a decis să nu crească presiunea, pentru a nu risca apariţia unei avarii.
Vaccinuri pentru date? Israelul a obținut un stoc de vaccinuri anticoronavirus de la gigantul farmaceutic Pfizer în schimbul partajării rapide a datele privind efectele acestei imunizări asupra populației, potrivit unui acord consultat luni de AFP.
Varianta nouă de coronavirus identificată în Africa de Sud în luna octombrie a anului trecut nu este mai mortală decât varianta obișnuită, însă este de 1,5 ori mai contagioasă, a concluzionat un grup de experți sud-africani, luni.
Componența grupelor principale 3 și 4 din cadrul Campionatului Mondial de handbal masculin din Egipt a fost confirmată, luni, după ce au avut loc ultimele partide din grupele preliminare E, F, G și H.
Compania care deține nava rusă însărcinată cu punerea conductelor pentru finalizarea construcției controversatei conducte de gaz Nord Stream 2 între Rusia și Germania va fi supusă sancțiunii administrației SUA, a declarat luni Ministerul Economiei din Germania, potrivit AFP.

Current track

Title

Artist